5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern tempo ile az çok uyumludur. Beyaz zehir renkler ile eksiksiz bir harmoni halindedir.

Doğal renkler dediğimiz hengâm akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve ülke tonları durum alır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz etkin bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Mutfak dizaynında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta duru ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

çağdaş bir tarza mutabakat sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem aşiyan hem de mekan düşüncemlarında bu sene katmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu ovamda size en çok tercih edilen celi gri duvar boyası renkleri hakkında bilgiler iletmek istedim.

Koz, meşe, çam gibi bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. sprey boya Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek yürekin kullanılabilir.

Fakat elverişsiz ve değersiz bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare olan aynaların tercihi de doğru tasarımlara etap atılmasını salimış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini antrasit gri boya bırakmak dâhilin ideal eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Pekâlâ birbirine medlul ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt dü rengi bir arada takmak ciğerin âlâ bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Buz grisi rengi dönem bugün gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir hava yuvarı tekvin etmek yürekin bu rengi elan har tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

Buz mavisi yamaç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir vasat yapmak midein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada nokta almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik goldfix katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek denk odasına ferdî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page