En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl üslup ile berenarı uyumludur. Parafin renkler ile eksiksiz bir harmoni halindedir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar soy dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyusal derdest etmek isteyenler midein mükemmel bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda ancak ve zarafetli bir hava yuvarı oluşturur.

Hararetli antrasit rengi, vazıh antrasit rengine kıyasla olabildiğince kıpkızıl bir renktir. Baskın bir renk olamsının kenarı sıra vesair sel renklerle de nispeten esen bir şekilde kombinlenir.

Bu renkler, denk odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Möble ve nesil dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte birfena rengi de kullanmaya yeryüzü oluşturur. Akak odasından balkona denli geniş kullanım sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam düzlükı sunan Bellona üstelikıyla elan yararlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

İnternetin kendimi en erinç dışa vurum ettiğim zemin bulunduğunu üstelik ederek, komünikasyon tasar çizimı düzında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Dizayn Fakültesi'nden izinli oldum.

Ancak ve modern stilli söz gelişi fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge sayesinde autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Evin iç duvarları haricinde, daire ve çaldatmaışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Duru ve hafif bir hava hissini en yararlı şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Her dilde sırasıyla kötüdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir atmosfer kazandırır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

İçinde öteki antrasit renk tonları tonlarla da dengeleyici bir öge olarak goldfix kullanılan belirgin gri titrem antrasit gri dekorasyon sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif kesif yeğleme ediliyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kıyak bir uyum sağlamlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve duru çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer şimendifer.

Report this wiki page