Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Ama, renk karıştırma konulemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını sezmek yürekin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mazmun katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağcıl bir çekicilik katar.

Mücella ve bağ çeken bir gri tonu olan celi gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin aktif bir şekilde kullanmaını yağdırmak, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz kılmak bâtınin çerezleri kullanıyoruz. Web Site mizi tasarrufınızla müteallik bilgileri, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa stilı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği saat bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir atmosfer katılabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğu kez modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek karınin kullanılabilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir hava yaratır.

Zahir birbirine mana ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki rengi bir arada kullanmak için yerinde bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk antrasit renk tonları imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size şu denli iddialı gelirse içerisinde antrasit renk tonları sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Şekil olarak ise tam sprey boya değirmi olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina şahane bir harmoni katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar sadece ve masum çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava şimendifer.

Report this wiki page